Showroom

Showroom

In onze toonzaal te Brugge kunt u ons aanbod aan ramen en deuren in verschillende materialen, kleuren en stijlen bezichtigen. Wij geven u graag advies in uw zoektocht naar de perfecte match voor uw woning.

Onze showroom is de ideale omgeving om de look en feel van de ramen en deuren te ontdekken. Neem de tijd om onze producten en kleurenkaarten te bekijken en test de verschillende openingsconfiguraties van onze ramen en deuren.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar nieuwe ramen, deuren, schuifdeuren met de gewenste accessoires? Dan bent u op de juiste plaats.

Deuren

De eerste indruk telt, daarom helpen wij u bij het kiezen van een deur rekening houdend met de functionele en esthetische aspecten.

Ramen

Wij bieden een ruime keuze aan ramen – zowel in hout, PVC als aluminium – in een reeks van moderne en klassieke stijlen en afwerkingen.

Schuiframen

Een schuifdeur creëert open leefruimtes die u de mogelijkheid van frisse lucht geven wanneer u het nodig hebt. En het versterkt ook prachtige landschappen met vrij uitzicht, waardoor het binnen- met het buitenleven versmelt.

Advies op maat

Wij geven u met veel plezier advies over de verschillende mogelijkheden om u, als klant, een gemakkelijke en zorgeloze ervaring aan te bieden.

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u helpen de perfecte look voor uw huis te vinden.

Breng gerust eens een bezoekje aan onze toonzaal!

“Depuydt Ramen & Deuren, uw betrouwbare partner bij het plaatsen van ramen en deuren.”