Schuiframen

Schuiframen

Ook voor uw schuiframen in hout, PVC en aluminium kunt u bij ons terecht.

Een schuifdeur of schuifraam creëert open leefruimtes die u de mogelijkheid van frisse lucht geven wanneer u het nodig hebt. Hierbij wordt natuurlijk licht verstrekt en zodanig krijgt u een groter buitengevoel. Bijgevolg versmelt het binnenleven met het buitenleven.

Voordelen van onze schuiframen

Aluminium schuifraam in hoek

Schuiframen in Hout, PVC of Aluminium

Houten Schuifraam

Houten schuifdeuren zijn de perfecte manier om een open ruimte te creëren en hierdoor ideaal voor balkons en terrassen. Deze schuifdeuren zijn perfect bij het creëren van een eigentijds huis. De grote glasvlakken zorgen ervoor dat u het natuurlijke licht in uw huis optimaal kunt benutten.

Een houten buitenschuifdeur is geschikt voor alle weersomstandigheden en is voorzien van een unieke hoogwaardige dichting die voorkomt dat de deur afbladdert, barst, kromtrekt of vocht absorbeert. Daarom zal het gemakkelijk openen in elk weertype.

Houten Schuifdeur
Schuifraam PVC

PVC Schuifraam

Het gamma PVC schuifdeuren kan worden gespecificeerd uit een ruime keuze aan RAL-kleuren. Bovendien kunt u kiezen uit een aantal configuraties om uw schuifraam te personaliseren.

En omdat ze energie-efficiënt is, houdt een PVC schuifdeur uw huis koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter.

Aluminium Schuifraam

De aluminium schuifdeuren die wij aanbieden bestaan uit supersterke en duurzame materialen. Tevens zien onze aluminium kaders er uiterst slank en stijlvol uit.

Alle aluminium schuiframen zijn verkrijgbaar in een groot aantal RAL-kleuren en poederlakkleuren en indien gewenst met anodisatie.

Aluminium schuifraam in hoek

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Bedankt voor uw interesse in Depuydt Ramen en Deuren te Brugge.

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen klik dan hieronder en vul ons formulier in met uw vraag.