Over ons

Uw ramen- en deurenspecialist gevestigd in Brugge.

Depuydt Ramen & Deuren onderscheidt zich als ramen- en deurenspeciaalzaak door een gevarieerd aanbod aan design en kwaliteitsproducten van verschillende topmerken en een uitstekende service. Wij specialiseren ons in het installeren van maatwerk ramen, deuren, schuifdeuren, garagepoorten, rolluiken…

25 jaar ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring

Depuydt Ramen & Deuren is met meer dan 25 jaar ervaring en kennis op het vlak van ramen en deuren uw ideale partner voor al uw buitenschrijnwerk.

Wij specialiseren ons in het installeren van maatwerk ramen, deuren en schuifdeuren in zowel hout, PVC als aluminium. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor garagepoorten, rolluiken, screens, vliegenramen, ventilatieroosters, sierluiken …


 

Met onze uitgebreide vakkennis op het gebied van ramen en deuren staan wij klaar om u door het hele proces te begeleiden. Hierbij voorzien wij u van een op maat gemaakte selectie van producten die aan uw behoeften en budget voldoen en een professionele en punctuele installatie door ons eigen ervaren plaatsingsteam.

Waarom kiezen voor ons?

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om het juiste bedrijf te kiezen voor uw renovatie- of nieuwbouwproject. Daarom zijn wij 100% toegewijd aan het leveren van een eersteklas service vanaf het eerste concept tot en met de voltooiing.

Nieuwe ramen en deuren kunnen een grote investering zijn, maar als u een verstandige keuze maakt, wordt u beloond met meer licht, comfort, extra veiligheid en energie-efficiëntie. Wanneer het aankomt op het maken van zo’n belangrijke beslissing, zorg er dan voor dat u voor een bedrijf kiest dat u kunt vertrouwen. Bij ons kunt u altijd rekenen op onze jarenlange productkennis en ervaring in de sector.

Showroom te Brugge

In onze toonzaal te Brugge kunt u ons aanbod aan ramen en deuren in verschillende materialen, kleuren en stijlen bezichtigen. Wij geven u graag advies in uw zoektocht naar de perfecte match voor uw woning.

Toonzaal Depuydt Ramen & Deuren
Toonzaal Depuydt Ramen & Deuren
Toonzaal Depuydt Ramen & Deuren
Toonzaal Depuydt Ramen & Deuren