Houten Deuren

Houten Deuren

Houten deuren, een warme keuze

Wenst u houten deuren? Dan bent u bij ons op de goede plaats! Depuydt Ramen & Deuren heeft houten deuren in verschillende houtsoorten, kleuren en stijlen.

PVC ramen en houten deur en garagepoort
Houten deur met gouden deurtrekker
Dubbele houten deur en houten raam
Houten deuren en aluminium ramen

Waarom kiezen voor houten deuren

Houten voordeuren en buitendeuren bieden een unieke schoonheid en karakter aan elk huis. Hout werd altijd al gewaardeerd om zijn schoonheid en duurzaamheid. Vergeet ook niet de duurzaamheid van een massief stuk hout. Depuydt Ramen & Deuren biedt een breed assortiment aan houten deuren aan.

 Door de veelzijdigheid van het materiaal kunnen ze op maat worden gemaakt in talloze vormen, maten, houtsoorten, kleuren en afwerkingen.

Voordelen houten deuren

Op maat van uw woning en uw stijl

De verschillende beschikbare houtsoorten, de onbeperkte mogelijkheden van afmetingen en de eindeloze ontwerpkeuzes zijn de kenmerken die uw karakteristieke houten buitendeur vorm zullen geven.

Het deurontwerp kan worden aangepast door het kiezen van uw favoriete patronen, oppervlakte-afwerking en deurpanelen. Elke vorm, oppervlak en beglazing kan worden besteld.

Brede houten deur
Dubbele houten deur en houten raam

Uitstekende isolatiewaarden

Door hun uitstekende isolerende eigenschappen zijn houten voordeuren en buitendeuren een verstandige keuze. Hoogwaardig hout en de zorgvuldige afwerking staan garant voor een uitstekende stabiliteit van het frame en betrouwbare prestaties op lange termijn.

Brand- en inbraakveilig

Het beschermen van uw gezin is een prioriteit. Als u kiest voor een houten voordeur dan kiest u ook voor een brand- en inbraakveilige deur.

Hoogwaardig deurbeslag kan worden geselecteerd om het voor uw behoeften geschikte veiligheidsniveau te bereiken. Speciale scharnieren die voorkomen dat de deuren uit het deurkader worden geforceerd, alsook veiligheidssloten met een meerpuntssluiting en een veiligheidscilinder zijn beschikbaar.

Zo kunt u op uw twee oren slapen!

PVC ramen en houten deur en garagepoort
Houten deur met gouden deurtrekker

Bescherming en verf

Houten deuren kunnen worden afgewerkt met een laklaag voor een optimale bescherming van het hout. Kies uw favoriete kleurtint waardoor uw deur een persoonlijke “touch” krijgt. 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Bedankt voor uw interesse in Depuydt Ramen en Deuren te Brugge.

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen klik dan hieronder en vul ons formulier in met uw vraag.