Garagepoorten

Garagepoorten

U kunt ook bij ons terecht voor garagepoorten – zowel sectionale, tweevleugelige als kantelpoorten.

Bij Depuydt Ramen & Deuren heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden op maat van uw woning. Voor iedereen bestaat er dus een prachtige en kwalitatieve garagepoort.

Voordelen van onze garagepoorten

Tweevleugelige houten garagepoort

Sectionale, tweevleugelige en kantelpoorten

Sectionale garagepoort

Bij een sectionale poort met elektrische aandrijving hebt u steeds de volledige doorrijhoogte ter beschikking.

Dankzij ons ruime en gevarieerde assortiment kunt u moeiteloos de buitenesthetiek van uw huis verbeteren. Wij hebben een sectionale garagepoort die past bij elke architectuurstijl. Zo kunt u een optie kiezen die naadloos aansluit bij uw buiteninrichting of die de unieke kenmerken van uw huis accentueert.

Indien u een garagepoort wenst met een persoonlijke toets dan kunt u kiezen uit een gamma van panelen en verschillende structuren. Bovendien zijn onze sectionale poorten verkrijgbaar in talrijke kleuren. Ook glasramen voor in uw poort zijn een mogelijkheid.

Garagepoort PVC
Houten kantelpoort

KANTELPOORT

Onze kantelpoorten bieden veiligheid, zekerheid en gemak.  Ze geven uw huis een prachtige look. Tevens zijn ze verkrijgbaar in een breed gamma van kleuren,

Elementen zoals duurzaamheid, veiligheid en uiterlijk zijn belangrijk bij het kiezen van uw kantelpoort. Onze kantelpoorten voldoen ongetwijfeld aan uw behoeften.

Tweevleugelige garagepoort

Ideaal als u obstakels in uw garage of beperkte stahoogte hebt of als uw garage voor opslag wordt gebruikt. Tweevleugelige garagepoorten zijn gemakkelijk en handig in gebruik en indien gewenst kan deze garagepoort worden geautomatiseerd met behulp van speciale duwarmen. Er zijn talrijke opties qua afmetingen, stijl, materiaal en kleur.

Tweevleugelige houten poort

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Bedankt voor uw interesse in Depuydt Ramen en Deuren te Brugge.

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen klik dan hieronder en vul ons formulier in met uw vraag.