Deuren

Onze Deuren

Wij hebben een aanbod aan buitendeuren in zowel hout, PVC als aluminium. Ook kunt u kiezen uit verschillende modellen, materialen, kleuren en afwerkingen. Bij elke woning past er een prachtige deur!

De eerste indruk telt. Daarom helpen wij u graag bij de zoektocht van de perfecte deur, rekening houdend met de functionele en esthetische aspecten. Onze kennis gecombineerd met de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail helpt ons om u een deur aan te bieden die veilig, thermisch geïsoleerd en duurzaam is, maar ook uniek en mooi.

Dubbele houten deur en houten raam

Houten Deuren

Houten voordeuren en buitendeuren bieden een unieke schoonheid en karakter aan elk huis. Hout werd immers altijd gewaardeerd om zijn schoonheid en duurzaamheid, En niet te vergeten de zekerheid van een massief stuk hout. Depuydt Ramen & Deuren biedt een breed assortiment houten deuren aan. Gebruikmakend van de veelzijdigheid van het materiaal kunnen ze op maat worden gemaakt in talloze vormen, maten, houtsoorten, kleuren en afwerkingen.

PVC Deuren

Voordeuren en buitendeuren van hoge kwaliteit zijn van onschatbare waarde voor elk huis en zetten de toon voor de hele gevel. Veel mensen geloven dat de prijs altijd een weerspiegeling is van de kwaliteit maar toch slaagt PVC erin om de regel te doorbreken. Met uitstekende isolatie-eigenschappen, veel ruimte voor maatwerk en weinig onderhoud, biedt PVC veel waarde voor zijn geld en is het een ideale all-round deurkeuze.

PVC ramen en deur
Dubbele aluminium deur

Aluminium Deuren

Aluminium voordeuren en buitendeuren zijn verkrijgbaar in een groot aantal paneelkeuzes, kleuren en stijlen. Zodanig kunnen wij ze precies volgens uw specificaties verkrijgen. Ons prachtige assortiment aluminium deuren zal ongetwijfeld een geweldige eerste indruk maken, ongeacht welk type deur u nodig heeft om uw huis de “entree” te geven die het verdient.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Bedankt voor uw interesse in Depuydt Ramen en Deuren te Brugge.

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen klik dan hieronder en vul ons formulier in met uw vraag.