Aluminium Ramen

Aluminium Ramen

Aluminium ramen, een uitmuntende keuze

Wenst u aluminium ramen? Dan bent u bij ons op de goede plaats! Depuydt Ramen & Deuren heeft aluminium ramen in verschillende profielen, kleuren en stijlen.

Aluminium profielvoorbeeld
Klein aluminium raam
Aluminium raam
Houten deuren en aluminium ramen

Waarom kiezen voor aluminium ramen

Aluminium ramen zijn slank en elegant maar toch superstevig. Hun onwrikbare kwaliteit spreekt voor zich. Bovendien bieden ze uitstekende isolatiewaarden. Die kwaliteiten maken van aluminium hét materiaal voor de architectuur van vandaag.

Voordelen aluminium ramen

Perfect isolerend

De aandacht voor het algemeen energieverbruik is sterk toegenomen. Ook Depuydt Ramen & Deuren is begaan met het milieu en helpt u met het verbeteren van de energie-efficiëntie van je woning. De nieuwste aluminium profielen houden nu al rekening met de toekomstige Europese energieregelgevingen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten.

Aluminium raam
Aluminium raam

Op maat van jouw woning, in lijn met jouw levensstijl

Hoe woon je of hoe ga je wonen? Modern, klassiek of strak? En voor welk profiel kies je dan? Bij Depuydt Ramen & Deuren tonen we je graag de verschillende profielen die weliswaar verschillen in stijl, maar stuk voor stuk garant staan voor topkwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Op maat van uw woning

Welke stijl heeft uw woning? Sober & tijdloos of eerder landelijk? Of wilt u ultraslanke aluminium ramen? Laat u adviseren door ons team om zo de juiste match te vinden met uw woning. Twijfel dus zeker niet om ons te contacteren!

Sober & Tijdloos

Less is more – een eenvoudig en ongecompliceerd design is een prachtige keuze indien u van een tijdloze stijl houdt. Een strakke aluminium look zonder bogen en versieringen draagt bij tot de tijdloze woonstijl die u wenst.

Slimline

Ultraslank

Indien u van slanke ramen houdt dan is de slimline perfect voor u. Aluminium ramen in staaldesign geven een industriële look aan uw woning. Wenst u ramen met een industriële steellook dan is de slimline een uitstekende keuze voor u.

Landelijk

Droomt u om sfeervol en landelijk te wonen? Dan kunt u zeker bij ons terecht voor uw ramen. De landelijke aluminium ramen worden volgens de gewenste afwerking en kleur samengesteld.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Bedankt voor uw interesse in Depuydt Ramen en Deuren te Brugge.

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen klik dan hieronder en vul ons formulier in met uw vraag.