Accessoires

Accessoires

U kunt ook bij ons terecht voor raam- en deuraccessoires: Rolluiken, screens, luiken, vliegenramen, beslag en ventilatieroosters.

Rolluiken

Rolluiken bieden tijdens de koudere periodes extra isolatie en dragen sterk bij tot het vasthouden van de warmte. Een belangrijke eigenschap van rolluiken is dat ze inbraakveilig zijn. Onze rolluiken zijn beschikbaar in een brede waaier aan kleurmogelijkheden.

Screens

Screens beschermen tegen oververhitting van uw woning in de warme zomermaanden. Ze verminderen tevens de inkijk, terwijl je toch het zicht naar buiten behoudt. Bovendien hebben de screens steeds een strakke doekspanning en zijn ze tevens windvast.

Luik

Luiken

Met luiken kunt u uw woning personaliseren met de talrijke mogelijkheden die wij aanbieden. In ons assortiment vindt u verschillende stijlen en kleuren van luiken. Voor welke woonstijl u ook kiest, onze luiken geven telkens een architecturale meerwaarde aan uw woning.

Vliegenhorren

Bij ons kunt u ook vliegenramen, vliegendeuren, schuifvliegendeuren/ schuifhorren, rolhorren en plissé vouwhorren verkrijgen.

Beslag

Bij het bestellen van ramen, deuren en/of schuiframen begeleiden wij u bij het kiezen van krukken, sierbeslag, deurtrekkers, siertrekkers …

Ventilatieroosters

Indien u ramen en/of schuiframen besteld heeft u de optie om deze uit te rusten met ventilatieroosters om een optimale ventilatie te creëren in uw woning

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Bedankt voor uw interesse in Depuydt Ramen en Deuren te Brugge.

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen klik dan hieronder en vul ons formulier in met uw vraag.